In 3 stappen rust in je hoofd:
Stap 3 - Gevolgschade

ADHD/ADD en ronde dekseltjes!

Veel mensen met ADHD/ADD hebben het gevoel al hun leven lang ronde deksels op vierkante doosjes te proppen. Het gevoel dat er een manier van leven is die anderen ‘gewoon kunnen’ en jij niet! Ook horen we wel: het is alsof aan het begin iedereen de spelregels heeft gekregen behalve ik, ik zoek nog steeds!

Hoe goed je stap 1 en 2 ook doet, als je persoonlijkheid vaak gebutst is geweest doordat mensen je niet begrepen, en jij jezelf niet goed begreep, dan is er gevolgschade. In dit filmpje kun je zien wat we bedoelen met gevolgschade.

Ook deze spreekt je mogelijk aan. Je gevolgschade tackelen is een van de grootste cadeautjes die je jezelf kan geven. Daar heb je de rest van je leven wat aan! En mocht je deze site lezen vanwege een (jong) kind: het voorkomen van gevolgschade, er dus op tijd bij zijn om het anders te doen, is natuurlijk helemaal goud waard!
Hoe doe je dat dan, die gevolgschade tackelen? Meer weten over deze stap en hoe dat voor jou kan werken? Neem contact met ons op (mail naar info@adhd-natuurlijk.nl) voor een kosteloos adviesgesprek.