ADHD Natuurlijk - gebruik van etherische olie

In 3 stappen rust in je hoofd:
Stap 1 - Gebruik van etherische olie!

De allereerste stap is om de acute druk van je zenuwstelsel te halen. Veel mensen hebben niet door dat hun zenuwstelsel onder druk staat. Die druk is ook niet per se hetzelfde als stress. Tenminste niet stress zoals we dat in het dagelijks leven stress noemen: te veel moeten, piekeren en zorgen, gevoel hebben dat het niet goed genoeg is etc.

 

Als je dat allemaal niet hebt, kan het toch terdege zo zijn dat je lichaam continu overuren maakt. Dat heeft er mee te maken dat ons brein eigenlijk niet gemaakt is voor de maatschappij waarin we leven. Er zijn ook als je best een rustig en overzichtelijk leven hebt, nog steeds meer prikkels dan waar we voor bedraad zijn.

 

Het gevolg is dat je autonome zenuwstelsel gaat tegensputteren. Je autonome zenuwstelsel is het deel van je brein dat je niet bewust bestuurt (daarom autonoom, los van jouw directe wil).

 

Gelukkig is dat autonome zenuwstelsel ook best snel positief te beïnvloeden.  Bij stap 2 & 3 gaan we verder de diepte in. Maar voor nu wil je snel effect zien! Dus stap 1 houden we simpel: gebruik van etherische olie!

 

Huh wat? Etherische olie? Dat is toch vaag? Nou dat valt dus wel mee. Lees dit e-book maar waarin ik je uitleg hoe het werkt en waarom het werkt! En tja…net als bij medicijnen is ook de natuurlijke weg er eentje van ontdekken en uitproberen. Zoals je in het e-book kunt lezen zijn velen er bij gebaat. Dus ga jij het ook aan?

 

Wil je meer weten? 

Mail naar olie@adhdnatuurlijk.nl en we nemen contact met je op. We willen graag dat de juiste oplossing bij jou terecht komt en daarvoor puzzelen we graag mee.

Workshops natuurlijk omgaan met ADHD/ADD/Hooggevoeligheid

Workshops natuurlijk omgaan met  ADHD/ADD/Hooggevoeligheid

In Delft worden geregeld workshops gegeven waarin we je meer vertellen over natuurlijke manieren om rust en ruimte te creëren in je hoofd. De data voor de komende periode zijn:

 

23 oktober: Workshop natuurlijk omgaan met hooggevoeligheid/ADHD/ADD

27 november: Workshop natuurlijk omgaan met hooggevoeligheid/ADHD/ADD

 

Praktische info: de kosten van de workshop zijn GRATIS euro. Wel graag aanmelden van tevoren. Aanmelden voor de workshop kan door een mail te sturen naar olie@adhdnatuurlijk.nl ovv de datum waar je je voor wil inschrijven.