Welkom bij
ADHD Natuurlijk!

In 3 stappen rust in je hoofd!

Wij zijn het team van ADHD Natuurlijk. We hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van kinderen en volwassen met ADD/ADHD. Daarbij maken we gebruik van breincoaching, supplementen en andere natuurlijke ondersteunende middelen.

Rust in je hoofd - ADHD Natuurlijk

Ervaringen

Schrijf je in voor onze ADHD Natuurlijk workshop!

Ebook etherische olien 2

In onze workshop ADHD Natuurlijk delen we onze ervaring met etherische oliën bij hooggevoeligheid, ADHD, ADD, slaapproblemen en studiestress. We geven informatie over de oliën, delen praktijkervaringen en je kunt ervaren op welke olie jij ‘aanslaat’. Kortom een perfecte manier om laagdrempelig uit te zoeken wat voor jou werkt!

Nu inschrijven!

Abonneer op onze e-maillijst en ontvang gratis een e-boek!

In dit Ebook lees je over mijn ervaringen met de etherische oliën. En niet alleen mijn ervaringen, ook anderen vertellen over hoe het hen helpt om meer gefocust te zijn, lekker rust te voelen, in contact te zijn en blijven en meer. Met etherische oliën kun je direct ingrijpen op het deel van je brein dat prikkels oppikt en verwerkt. Ik ga mijn top 10 van favoriete oliën met je delen. Ik zet ze voor je op een rijtje, verderop kun je meer in detail lezen wat elke olie is en doet.

Abonneer hier!