Ervaringen

Eqology

Vrouw, 52, geen gezondheidsklachten

Ik ben aan de Eqology-olie begonnen omdat een vriendin van me er erg enthousiast over is en ik gezondheid erg belangrijk vind. Ik heb geen specifieke klachten maar vind preventie ook belangrijk. Ik merkte in de eerste maand van het gebruik al dat ik helderder was in mijn hoofd. Verder merkte ik ook dat ik mijn middagdipje niet meer had. Meer energie gedurende de hele dag dus! 

Jongen, 19, migraine

Mijn moeder heeft de Eqology-olie voor me aangeschaft. Ik had minimaal twee keer per week een heftige migraine-aanval. Meteen de eerste twee weken al sloeg ik de aanvallen over. Ik ben nog niet migraine-vrij maar de aanvallen zijn minder frequent en ik herstel er sneller van. Ben benieuwd hoe het gaat als mijn waardes echt helemaal goed zijn!

Jongen, 14, dyslectisch
Onze zoon is stevig dyslectisch. Het leren van franse woordjes is al twee jaar een groot drama. We zijn aan de Ecology-olie begonnen voor andere zaken (gewrichtsklachten) maar een hele fijn bijkomend effect was dat we stomverbaasd waren dat het rijtjes leren heel veel makkelijker ging!

Intune

Moeder van zoon met ADHD 

“He Cathelijne, thuisgekomen heb ik meteen de olie bij M. gesmeerd. Het is bizar wat er daarna gebeurde! Hij stopte na een tijdje zelf met de PlayStation en kwam rustig bij ons op de bank een film zitten kijken.”

Volwassen man (28) met ADHD

“De eerste keer dat ik Intune gebruikte, was ik helemaal verbaasd over het effect. Het leek alsof de kermis om me heen verdween! Ik heb ook medicijnen gebruikt en ik ervaar de werking als hetzelfde, maar dan zonder de nare bijwerkingen! Ik gebruik hem nu als ik me wil focussen op mijn werk.”

Meisje 11, hooggevoelig

“Ik ben heel blij met de olie. Normaal kan ik het ineens niet meer overzien en dan word ik heel snel boos. Nu smeert mijn moeder gauw iets op mijn voorhoofd als ze het ziet aankomen. We hebben eigenlijk nooit meer ruzie!”

Moeder, hooggevoelig

“Ik wilde de InTune uitproberen voor ik hem aan mijn zoon met ADHD zou geven. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het ook mij iets zou doen. Maar na een paar minuten in gesprek, merkte ik ineens dat het leek alsof mijn voeten zwaarder werden. Alsof ik meer geaard raakte. Ik heb de olie voor mijn zoon gekocht maar we gebruiken hem allemaal graag!”

Moeder over zoon van 8

“Ik moet dit echt even met je delen! Normaal moet ik echt een heel gevecht houden voor D. wil stoppen met voetballen. Nu kwam hij zelf naar binnen en ging zelfs uit zichzelf naar bed! Dit hebben we echt nog nooit meegemaakt. Wil je alsjeblieft zo’n olie voor me bestellen?”

Balance

Vrouw 39, hooggevoelig, heftige schrik

“Balance is eigenlijk de eerste olie waar ik mee in aanraking kwam en sindsdien ben ik helemaal om! Ik had een examen en vlakbij school voelde me heel erg machteloos. Ik kon er niet naartoe en ik wilde echt dat examen doen. Cathelijne kwam me tegen en zag mijn enorme stress. Ze gaf me wat Balance in mijn handen. Vroeg me er een kommetje van te maken en dat onder mijn neus te houden en diep in te ademen. Het was echt bizar! Ik voelde me binnen een minuut weer terugkomen in mijn lichaam en rustig worden! Examen ging goed ☺

Meisje van 9 ADD

“Ik smeer elke dag de Balance onder mijn voeten voor ik naar school ga. Ik voel me veel beter en rustiger”

Vrouw 38, hooggevoelig en slaapproblemen

“Sinds ik ’s morgens Balance smeer en ’s avonds de Serenity ben ik veel meer in evenwicht en vooral: ik slaap weer! Kennelijk doet het iets met mijn zenuwstelsel want ik ben veel kalmer!”

Meisje van 12, hooggevoelig

“Tijdens het maken van de cito eindtoets, heb ik Balance gebruikt. Wat een heerlijke rust in mijn hoofd! Ik hoorde niets meer om me heen en ben rustig het examen gaan maken.”

Frankincense

Vrouw 38

Haar man heeft een depressie en dit beïnvloed ook de rest van de gezinsleden. Er heerst dan een soort algehele sombere stemming. Frankincense in de diffuser geeft hen allemaal een meer ontspannen gevoel.

Vrouw 54, hooggevoelig

“Sinds ik elke dag een druppel Frankincense neem voel ik me helderder en minder snel overbelast.”

Meisje 6, hoogbegaafd

“Ik krijg elke dag een druppeltje op mijn pols. Ik merk dat ik rustiger ben in de klas en minder vaak denk dat ik dom ben.”

Lavendel

Vrouw 40, examenstress

“Ik kan me zo enorm gek maken voor een toets. Omdat ik me aan het omscholen ben is dat nu even extra onhandig. Ik gebruik nu Wild Orange om de periode voor de toets minder ertegenop te zien (en dat werkt!!!!) en de lavendel houdt me rustig tijdens het examen. Oh ja ik gebruik ook ergens halverwege wat pepermunt om weer helder en fris te worden!”

Kindercoach

“Mijn ervaring is dat deze olie kinderen vaak enorm aanspreekt. Ze doen het bijvoorbeeld op een doekje of een knuffel en nemen dat in bed. Het is ook heel fijn op een zakdoekje in de broekzak, voor mee naar school. Ze kunnen er dan altijd even aan ruiken om zich weer heerlijk rustig voelen.”

Serenity

Jongen 13, depressie

Op het moment van diepe dalen in zijn stemming, vraagt hij zijn moeder om Serenity, het geeft hem het gevoel dat de scherpe kantjes eraf gaan.

Vrouw 24

Gebruikt Serenity wanneer ze belangrijke gesprekken heeft met opdrachtgevers. Ze voelt zich hierdoor zelfverzekerder.

Vrouw, 54

“Sinds ik voor het slapengaan Serenity onder mijn voeten smeer, ben ik veel minder vaak wakker. Nu red ik het om 1 keer wakker worden per nacht en dat is een wereld van verschil!” 


Wild Orange

Meisje 9, gaat op schoolreisje

Dit meisje zou op schoolreisje gaan, wat leuk en spannend tegelijk is. Beetje Wild Orange op haar hartstreek gesmeerd. Ze was blij en ontspannen. Later vroeg ze nog wel eens om deze olie maar ook van de Balance wordt ze blij. Als ze komt logeren vraagt ze altijd wat olie ’s avonds (vriendinnetje van mijn dochter dus ik zie haar geregeld)

Jongen 7, zwemdiploma

Dit jongetje had zijn eerste proefzwemmen ‘verkloot’. Te spannend allemaal. Met een beetje Wild Orange op zijn polsen voelde hij zich veel beter. Kon doen wat hij moest doen en mocht door naar het afzwemmen.

Jongen 18, eindexamen

Tijdens het studeren gebruikte hij Wild Orange in de diffuser. Met het examen had hij een paar druppels van de olie op zijn polsen gedaan. Telkens als hij even ‘rustig’ wilde worden en terug wilde denken aan wat hij had geleerd, rook hij even aan zijn polsen. Dat gaf hem zijn zekerheid terug.

Vetiver

Coach

“Ik had laatst een cliënt die een traumatische ervaring had meegemaakt in het verleden. Steeds kwam de angst terug. Vetiver bleek een enorme aanvulling te zijn op ons gesprek. Het maakte dat er als het ware een klein laagje van de angst af kon, zodat we veel makkelijker konden werken.”

Man

“Met Vetiver onder mijn voeten slaap ik veeeeel beter. Echt een aanwinst deze olie!”

Pepermunt

Man 39, hoofdpijn

“Als ik veel stress heb gehad op mijn werk dan krijg ik vaak hoofdpijn ’s avonds. Als ik dan wat pepermunt in mijn nek smeer, zakt de hoofdpijn binnen een paar minuten. Heel erg fijn!” 


Man 65, allergie

Pepermunt in de diffuser, maakte dat hij geen last meer had van jeukende ogen door de kat. Hij was enorm verbaasd! 


Meisje 17, examen

Pepermunt werkte voor haar prachtig tijdens het studeren. Het hielp haar alert te houden en om geconcentreerd te blijven.

Schrijf je in voor onze ADHD Natuurlijk workshop!

Ebook etherische olien 2

In onze workshop ADHD Natuurlijk delen we onze ervaring met etherische oliën bij hooggevoeligheid, ADHD, ADD, slaapproblemen en studiestress. We geven informatie over de oliën, delen praktijkervaringen en je kunt ervaren op welke olie jij ‘aanslaat’. Kortom een perfecte manier om laagdrempelig uit te zoeken wat voor jou werkt!

Ebook etherische olien 2

Schrijf je in voor onze ADHD Natuurlijk workshop!

In onze workshop ADHD Natuurlijk delen we onze ervaring met etherische oliën bij hooggevoeligheid, ADHD, ADD, slaapproblemen en studiestress. We geven informatie over de oliën, delen praktijkervaringen en je kunt ervaren op welke olie jij ‘aanslaat’. Kortom een perfecte manier om laagdrempelig uit te zoeken wat voor jou werkt!