Meer informatie

Mijn ervaring
Het heeft flink wat voeten in de aarde gehad voor ik ‘om’ was en extra visolie ben gaan gebruiken. Ik hou namelijk wel van snel resultaat en van extra visolie gebruiken merkte ik ‘niks’. Tot ik Amber Albarda, een bekende voedingsdeskundige, tegenkwam en ze me eens haarfijn uitlegde hoe het nu zat. En dan vooral: het duurt minimaal vier maanden voor je cellen hersteld zijn van een tekort. Dus daarna ga je het merken, voor de rest van je leven.

Nou ik heb dus die vier maanden eens echt doorgezet en zowaar ging er langzaam maar zeker weer een lichtje aan in mijn brein, werden mijn darmklachten minder, verdween mijn vermoeidheid en was ik niet meer zo snel overprikkelt! Ik vond het dikke vette winst.

Inmiddels heb ik heel wat mensen gevolgd in hun eerste maanden van extra visolie van Eqology gebruiken. Leuk is dat bij velen ook de overprikkeling langzaam maar zeker minder wordt. Niet van vandaag op morgen, maar wel binnen een periode van een half jaar. Nieuwsgierig geworden? Probeer het uit of kom naar een van de voorlichtingsmomenten!

groeten,

Cathelijne Wildervanck
Directeur ADHD-centrum Nederland

Waarom Eqology?

✅ Omdat een aantal mensen dat ik zeer hoog acht er grondig onderzoek naar gedaan heeft en dit het beste merk vindt (Amber Albarda, Marc van Lokven)
✅ Omdat het met een test geleverd wordt zodat je niet zomaar wat slikt maar echt je voortgang kan zien in de loop der tijd
✅ Omdat het veel lekkerder ‘valt’ dan visolie in caspsules
✅ Omdat het maandabonnement me dwingt om trouw te blijven en de basis die ik nu gelegd heb blijvend is

Wanneer visolie
Uit de tests van eqology blijkt dat nog geen 4% van de deelnemers een gezonde hoeveelheid omega-vetten in zijn lichaam heeft. Tel uit hoe groot de kans is dat ook jij een tekort hebt. Waar je dat aan merkt?
✅ vermoeid
✅ laaggradige ontstekingen
✅ somber
✅ piekeren
✅ snel overprikkeld

Hoe komt dat?
✅ omdat je celwanden verharden als ze te weinig omega-vetten hebben. Er gaat dan niets goeds meer in en niets slechts meer uit. Niets? Nou dat is natuurlijk overdreven, maar je goeie bedoelingen met het slikken van supplementen en het eten van goede voeding werken lang niet zo goed als je zou willen. Beetje dweilen met de kraan open zeg maar
✅ omdat de stofjes die in je hersenen je stemming creeren niet goed opgenomen worden. Je brein wordt minder vatbaar voor dopamine en serotonine, de feel good stoffen. En dat ga je merken in stemming, in slaap en op langere termijn in nog veel meer
✅ omdat je hormoonsysteem suboptimaal gaat werken zonder de ‘smerende werking’ van omega 3. Hormonen doen veel meer dan alleen maar voortplanting. Ze zijn ook nodig om je energielevel op peil te houden!

Ja maar ze zeggen dat..
Google op het woord visolie en je zult bakken aan tegengestelde meningen vinden. Algenolie beter dan visolie, lijnzaadolie beter dan algenolie. De schijf van vijf is goed genoeg. En ga zo maar door. Misschien klinkt het wat makkelijk hoor maar op deze site gaan we je niet overtuigen met allerlei wetenschappelijk klinkende verhalen. De simpelste check: bestel een halfjaarpakket inclusief twee bloedtests. Als je eerste bloedtest uitwijst dat je score al goed is, kun je gewoon de hele bups terugsturen en krijg je je geld terug. Is je score niet goed dan test je na vijf maanden weer en zul je zien dat er heel veel in je score en in je welbevinden veranderd is!