Contact

Op deze pagina vind je alle manieren om contact met ons op te nemen. Je vind hier de hoofdvestiging van ADHD Natuurlijk in Delft, en de coaches waar je contact mee op kan nemen met hun locaties.

Cathelijne Wildervanck

Directeur | Hoofdvestiging

Meer dan tien jaar geleden al, vond ik dat er een andere aanpak voor ADHD en ADD moest komen. Er is zoveel meer dan chemische medicatie!
Met ADHD Natuurlijk presenteer ik met trots een netwerk van experts die alles weten van ADHD/ADD en natuurlijke middelen die fantastisch helpen in de dagelijkse struggle met dat volle hoofd.

Annemarieke de Vaan

Haarlem/Heemstede/Delft

Als kind wilde ik al dokter worden. Maar ja, ik kan niet tegen bloed dus dat werd ‘m niet.
Bij ADHD Natuurlijk kan ik mijn passie voor gezondheid kwijt, en wat ik zo mooi vind is dat je met de juiste middelen snel resultaat kunt zien. Ik puzzel graag met je mee wat voor jou het beste werkt!

Sofia van Herp

Delft/Utrecht

Als coach en als haptonoom werk ik natuurlijk veel met emoties. Zo mooi vond ik het om te ontdekken dat je herstel en groei fantastisch kan ondersteunen met natuurlijke middelen. Een vol hoofd, jezelf teveel wegcijferen, piekeren of emotionele buien….er is een verklaring te vinden en een oplossing. Voor meer balans. Ga je met me aan de slag? Lijkt me leuk!

Babs Geurts

Amsterdam

Ervaring genoeg bij mij thuis als het gaat om hoogbegaafd, hooggevoelig en ADHD/ADD. Dus ik weet hoe het soms gewoon veel te veel kan zijn en het lijkt alsof je niet uit die cirkel komt. Hoe gaaf om dat te zien dat met sommige producten je echt snel resultaat merkt. Producten die uit de natuur komen en niet uit een fabriek, maken me blij!

Dorien Holla

Vught

Ik vind het zo leuk om mensen mee te nemen op een ontwikkelpad dat misschien net even anders loopt dan ze tevoren gedacht hadden. Mijn creatieve achtergrond heeft daar vast iets mee te maken 🙂
Ik neem graag de tijd om in alle rust met je uit te zoeken wat jou kan helpen Supplementen, olie of coaching. Maak gerust een afspraak met me!

Mette Lappöhn

Delft

Als neuropsycholoog heb ik theoretische kennis over AD(H)D. Vanuit mijn familie en mijn werk als jeugdverpleegkundige heb ik hiermee ruime praktijkervaring. Met deze kennis en ervaring help ik jou een duurzame verandering teweeg te brengen. Daarbij maak ik graag gebruik van natuurlijke producten. Laten we samen kijken wat jou kan helpen om jouw kwaliteiten optimaal te benutten en welke producten hierbij passen!

Of stuur ons een berichtje via het formulier hieronder!
Contact Us