Etherische oliën bestellen? Meld je hier aan!

Wij gebruiken de olien van Doterra, omdat we sterk geloven in de kwaliteit van deze producten. Je koopt ze dus niet in de winkel. Jammer? Ja en nee. We hebben zelf ervaren wat een meganetwerk er achter deze oliën zit met bijbehorende kennis. Doordat je de oliën alleen kan bestellen doordat iemand je lid maakt bij Doterra, ben je echt geborgd van support en advies in een mate die ik echt nog nooit in een winkel gevonden heb. Zo hebben we een whatsapp-groep waarin echt alle vragen die je maar kunt verzinnen langskomen en beantwoord worden. Ook worden er enorm veel workshops georganiseerd waar je vaak gratis of voor een bescheiden bedrag enorm veel kennis kunt halen. En wil je dat allemaal niet, dan kun je ook gewoon 1 olie bij ons bestellen en klaar is kees. Niemand die je gaat pushen en meer aan je wil verkopen. Dus nee, we zijn geen tupperware ☺ Dat gezegd hebbende… kan ik je wel echt aanraden om uit te proberen. Ga niet meteen de hele bups kopen want dan heb je kans dat een deel in de kast komt te liggen en je concludeert ‘dat het niet werkt’. Zoek een coach die je een proefflesje mee geeft of kom naar een van de workshops en ervaar het zelf. Echt het is de moeite waard. Er is een grote lijn in hoe mensen op bepaalde oliën reageren, en jij bent geen gemiddelde. Dus doe jezelf een lol en gun je de ruimte om te ervaren wat voor jou (of je kind of je partner of… etc) een fijne olie is!
Wil je wel er meteen ‘vol’ in, dan adviseer ik je op de basiskit te bestellen en van daaruit uit te breiden. Zoals gezegd kun je ook al heel veel moois doen met de basisoliën, daar hebben anderen al meer dan genoeg over geschreven dus dat doen wij niet ☺

 

Hoe te starten?
Allereerst kun je altijd bij ons terecht voor advies, en als je in de buurt woont ben je welkom om langs te komen om een afspraak te maken. Je kunt ook olie bij ons bestellen, stuur dan een mailtje naar olie@adhdnatuurlijk.nl en laat ons weten welke je wil bestellen. Wij laten je weten wat de kosten zijn, en als je daar akkoord op geeft bestellen we voor je!
Maar het kopen van de olie is de kleinste stap. Daarna komt het, lekker uitproberen, goed opletten wat er wel en niet veranderd. Hulp en advies vragen (we hebben een app-groep waar je altijd je vragen kunt stellen). Omdat oliën een natuurlijk product zijn maar ook gewoon lekker ruiken, vinden we het een echt ‘feel good’-product. We worden zelf altijd weer blij als we nieuwe oliën besteld hebben en kunnen gaan uittesten.

 

Hoe werkt Doterra?
• Eenmalig bestellen, zonder korting
Als je ons een mailtje stuurt met welke oliën je wil bestellen, dan laten we je weten wat de kosten zijn en als je daar akkoord op geeft gaan we voor je bestellen. Zoals je hieronder kunt lezen, is het handig om als je wat meer oliën wil bestellen, een account aan te maken, want dan krijg je 25% korting.

• Eenmalig of vaker bestellen, met korting
Je kunt de olie bij ons bestellen, als je eenmalig iets wil. Maar op zich is dat zonde want dan betaal je de gewone consumentenprijs. Als je enkele oliën bestelt, kan het al snel uit om een jaar-entree te betalen en daarmee kun je dan een jaar tegen gereduceerd tarief bestellen. Je betaalt eenmalig 25 euro, daarna krijg je het hele jaar 25% korting. Ook hier kun je ons over mailen.
Je kunt ook meteen het hele natuurlijke medicijnkastje bestellen, dat is een samengestelde Kit waarbij je de belangrijkste basisoliën meteen in huis hebt (helaas niet alle oliën uit onze top 10). Dan betaal je geen eenmalige 25 euro en je kunt wel levenslang met 25% korting bestellen. Het fijne hiervan is dat je naast de 25% korting ook nog eens per bestelling punten opbouwt voor gratis producten. Persoonlijk vind ik dat dat snel aantikt, ik heb al geregeld een gratis flesje gekregen! Wil je dit ook? Neem dan even contact met ons op.
Je kunt ook naar onze workshops komen om het allemaal op je gemakje eens te ervaren, vragen te stellen en dan pas een bestelling te plaatsen. De oliën in dit e-book zijn tenslotte maar een greep uit de vele oliën die er zijn. Als we meteen alles met je zou delen, zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Dit zijn de oliën waar wij zelf het meest mee werken. Maar ook over de rest hebben we kennis

in huis en die delen we natuurlijk graag met je!
Kortom we doen er alles aan om het je makkelijk te maken en te zorgen dat je de juiste oliën krijgt zodat je er ook echt mee aan de slag zal gaan!

Groeten,
Team ADHD-natuurlijk

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op om samen uit te zoeken welke olie het beste bij je past! Je ontvangt dan van ons ook alvast het GRATIS E-book “Etherische olie bij hooggevoeligheid, ADHD en ADD” Of kom naar onze workshop! We willen graag dat de juiste oplossing bij jou terecht komt en daarvoor puzzelen we graag mee.

Aanvragen Oliën